REKRYTERING

Sourcing specialist licensläkemedel

Vi söker en handlingskraftig och självgående person med erfarenhet av att arbeta med läkemedel till ett av våra affärsområden.

Augusti 2023

Om tjänsten

Dina primära arbetsuppgifter innefattar att söka efter nya licensläkemedel, som kan inkluderas i bolagets erbjudande, samt att ha kund- och leverantörskontakter. Du arbetar självständigt mot den globala marknaden via många olika vägar och kanaler för att finna de läkemedel bolaget önskar tillhandahålla. Vidare hanterar du flödet via förhandling, informationssammanställning, produktregistrering, prissättning och viss kvalitetskontroll inför leverans.

Teamet består av tio personer inklusive affärsområdeschef och du har i denna roll även ett nära samarbete med kollegorna inom kvalitet.

Vi söker dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med läkemedel. Kanske via vården, apotek, utbildning eller hos en tillverkare eller leverantör. Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av att ha kundkontakt samt att arbeta i olika typer av system och med övrig administration. Du hanterar det svenska och engelska språket flytande.

Vi tror att du beskriver dig själv som

För att passa i rollen tror vi att du är en handlingskraftig och självgående person. Vi ser att du är kommunikativt lagd samt har förmågan att strukturera upp dina arbetsuppgifter. Vi önskar vidare att du är flexibel och har lätt för att snabbt byta fokus då det ofta händer att man behöver omprioritera sina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du har god datorvana och lätt för att snabbt sätta dig in i nya affärssystem. Meriterande om du är farmaceut eller har annan relevant eftergymnasial utbildning.

Tillträde, omfattning och anställning

Tjänsten är under ett föräldravikariat på fjorton månader mellan november 2023 till och med december 2024. Tjänsten är på heltid 38,75 timmar/vecka och under kontorstider måndag-fredag enligt vår hybridmodell. Kontoret är beläget i Solna. Flexibla arbetstider.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via mail till linda.nordberg@unimedicpharma.se där du bifogar ditt CV och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av rekryterande chef Linda Nordberg på linda.nordberg@unimedicpharma.se eller tel. 072-402 81 46.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Ersättning

Lön enligt överenskommelse.